Woonvoorziening ’t Zand opgeleverd

Na bijna een jaar bouwen is op woensdag 6 april 2016 Woonvoorziening ’t Zand opgeleverd. De oplevering ging gepaard met een glas champagne en het ondertekenen van het proces-verbaal van oplevering door vertegenwoordigers van de toekomstige huurder: de Stichting Dag en Woonvoorziening Verstandelijk Gehandicapten (SDW), de beleggingsmaatschappijen Koninvest Vastgoed BV en Victorem Investments NV, én BVR Groep BV als bouwer.
Aan beleidsadviseur/projectleider Anton Tielen en divisiemanager Harry van Eekelen, beiden van SDW, overhandigde BVR directeur Tonny Vromans een symbolische sleutel.

Bijzonder project

Het bijzondere nieuwbouwproject voor ouderen met een beperking bestaat uit vijf groepswoningen voor acht bewoners per woongroep en zestien individuele appartementen. Bovendien zijn in de woningen veel specifieke voorzieningen getroffen, zoals onder andere op het gebied van domotica. Met de nieuwe woonvoorziening is SDW weer helemaal klaar voor de toekomst. De oude locaties aan het Kees van Dongenplein, de Gerard ter Borghstraat en de Maisberg in Roosendaal waren namelijk te klein geworden. Bovendien boden ze in steeds mindere mate de woon- en leefkwaliteit die SDW voor ogen heeft. De nieuwe woonvoorziening maakt de SDW-slogan ‘Leven zoals jij dat wilt’ dan ook meer dan waar.