BVR Bouw Rasenberg BV

De toetreding van Rasenberg Bouw BV tot de BVR Groep in februari 2014 betekende een verbreding van het groepsaanbod. Het was het gevolg van de specialisaties die het bedrijf destijds inbracht: bouwkundige projecten voor met name NS en ProRail en industriële projecten voor o.a. Suiker Unie. Met ingang van 2018 is van een aantal wijzigingen sprake. Zo is de naam veranderd naar BVR Bouw Rasenberg BV en werd tevens het bedrijfslogo van de BVR Groep overgenomen. Daarnaast is het marktsegment uitgebreid met projecten op het gebied van retail- en utiliteitsbouw.

Onderscheid

Onderscheidend opereren is de werkmaatschappijen van de BVR Groep, dus ook BVR Bouw Rasenberg BV, niet vreemd. In dat verlengde werkt BVR Bouw Rasenberg BV bij voorkeur met één aanspreekpunt om de communicatie met de opdrachtgever zo helder en transparant mogelijk te houden. Het zijn daarbij zowel de diversiteit in de werken als het werken in bouwteamverband die de uitdaging om alle beschikbare expertise maximaal in te zetten en te benutten completeren

Of het nu gaat om bouwkundige oplossingen, energetische oplossingen, logistieke oplossingen of rekening houden met het operationeel blijven van een winkel, restaurant en/of bedrijfsgebouw, de mensen van BVR Bouw Rasenberg BV pakken de dingen graag samen met of voor de opdrachtgever op. Inmiddels is ook ervaring met Circulair en Biobased bouwen opgedaan.

Samenwerken

Efficient samenwerken met opdrachtgevers en bouwpartners heeft bij BVR Bouw Rasenberg BV de hoogste prioriteit. Dit wordt nagestreefd door gezamenlijk op zoek te gaan naar de meest economisch verantwoorde prijsafspraak en niet te bouwen tegen sec de laagste prijs. Kwaliteit dus in product en de betaalbaarheid ervan als uitgangspunt voor het beste bouwresultaat. Om die reden gelooft BVR Bouw Rasenberg BV in de samenwerking met vaste bouwpartners.

De voordelen spreken voor zich: partijen zijn op elkaar ingespeeld, versterken elkaar en het bouwproces verloopt beter en soepeler. Tevens kunnen hierdoor de keuzes voor bouwsystemen en materialen beter op elkaar worden afgestemd. Uiteraard staat BVR Bouw Rasenberg BV ook voor nazorg, onderhoud en duurzaamheid.

Bedrijfsfilm BVR Bouw Rasenberg