Succesvolle start verkoop ‘De Ambachtsschool’

ROOSENDAAL – Zaterdag 25 november 2017 is de verkoop (fase 1) van de appartementen en woningen van De Ambachtsschool aan de Laan van Henegouwen 16 in Roosendaal van start gegaan. Van 10.00 tot 14.00 uur hebben circa 250 belangstellenden de verkoopdag bezocht. In de gymzaal van de voormalige ambachtsschool konden geïnteresseerden alle details van dit prachtige project bekijken en zich door aanwezige makelaars en projectontwikkelaars laten informeren.

Fase 1
De Ambachtsschool is een bijzonder herontwikkelingsproject, waarbij de oorspronkelijke RK Nijverheidsschool St. Joseph wordt getransformeerd tot woongebouw. In twee fasen verrijzen er zo’n honderd eigentijdse eengezinswoningen, maisonnettes, appartementen en twee-onder-een-kapwoningen. In fase 1 gaat het om acht appartementen, vier eengezinswoningen, tien maisonnettes en twee penthouses. Prijzen vanaf € 154.000,= v.o.n. Alle woningen zijn ruim van opzet, hebben een privé buitenruimte en worden omgeven door groene intieme hoven. Wat deze woningen extra aantrekkelijk maakt, is hun ligging nabij het centrum van Roosendaal en de korte afstand naar het station en uitvalswegen.

Fase 2
De verkoop van de woningen van fase 2, dit betreft de nieuwbouwwoningen, start in 2018. Nadere informatie hierover volgt t.z.t.

Ontwikkeling
De Ambachtsschool is een ontwikkeling van BVR VastgoedOntwikkeling BV, onderdeel van BVR Groep BV, uit Roosendaal. Het ontwerp is van Stijl Architectuur BV. Betrokken makelaars zijn:
– Bob van Dijk Makelaardij
– De Rooy Makelaardij & Assurantiën B.V.
– Ludo van der Eijken Makelaardij o.g.