[RoyalSlider Error] No post attachments found.

Start Verkoop Erf Zilverster in Zoetermeer

Aan de Voorweg in Zoetermeer gaat een bijzondere transformatie plaatsvinden. Op de locatie van de voormalige manege ‘De Zilverster’ verrijst straks Erf Zilverster: een groen en karakteristiek woongebied met geschakelde woningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.
Op 8 april 2017 start de verkoop van deze woningen, van 12.00-16.00 uur (inloop) in Hofstede Meerzigt in Zoetermeer.

 

Er zijn 4 verschillende type woningen, t.w.: Hofstede, Brinkhoeve, Beemd en Bogerd. Op de dag dat de verkoop start is er een luxe folder beschikbaar voor geïnteresseerden. Bovendien is er gelegenheid tot het stellen van vragen. De verkoopstukken zijn op 1 april jl. digitaal beschikbaar gesteld op de website van erfzilverster.nl.

Voor dit project is ook een App gemaakt,genaamd Erf Zilverster. Deze is vanaf 1 april te downloaden in de appstores. De applicatie is ontwikkeld om de toekomstige kopers op de hoogte te houden van de ontwikkeling rondom Erf Zilverster, ook tijdens het bouwproces. Op de App kan je notificaties ontvangen als er nieuws is, de laatste status van het project bekijken, virtueel rondkijken, alsook plattegronden en technische omschrijving bekijken. Op dit moment is de procedure gaande voor wijziging van het bestemmingsplan. Verwacht wordt eind van dit jaar te kunnen starten met de bouw.