Revitalisering winkelcentrum De Kwinkelier Bilthoven

omschrijving Vernieuwing winkelcentrum De Kwinkelier
lokatie Sperwerlaan / De Kwinkelier te Bilthoven
type Winkelcentrum
opdrachtgever The House of Development NV
architect Wim de Bruijn, Bureau voor Stedebouw en Architectuur

In Bilthoven is BVR Bouw Gorinchem gestart met de revitalisering van Winkelcentrum De Kwinkelier.

Het gehele winkelcentrum wordt nieuw leven ingeblazen. BVR Bouw Gorinchem BV mag zich ontfermen over fase 6 van dit plan. Hierbij wordt een gedeelte van het winkelcentrum voorzien van nieuwe dakbedekking, kozijnen en gevelbeplating, waardoor het geheel weer een frisse, nieuwe uitstraling krijgt. Tevens wordt er divers metselwerk verricht, worden stalen trappen en balustraden hersteld en zal er het nodige schilderwerk plaatsvinden.