Renovatie flat A. van Schendelplein

omschrijving Opwaardering entree en trappenhuis A. van Schendelplein
lokatie Arthur van Schendelplein 1-198 te Delft
type Appartementencomplex
oplevering Juni 2020
opdrachtgever Woonhave Rotterdam
architect Hans van Heeswijk Architecten Amsterdam

In Delft heeft BVR Bouw Gorinchem de renovatie van de flat aan de A. van Schendelplein uitgevoerd.

De renovatie van de 50 jaar oude flat in de wijk Het Voorhof te Delft bestond uit het vernieuwen van de hoofdentree en de opwaardering van het trappenhuis, waarbij een nieuwe dubbellaagse entree is gerealiseerd o.a. voorzien van luifel, RVS postkasten, inpandig balkon en daklichten. Het trappenhuis is voorzien van nieuwe gevelbekleding, vernieuwde, en aan de voorzijde vergrote, kozijnen. Op de 16e en 17e verdieping is een moderne glazen erker met balkon gerealiseerd voor een spectaculair uitzicht.

Alle werkzaamheden zijn uitgevoerd in bewoonde toestand.