Rabo001

Roosendaal, Rabobank

omschrijving Verbouwing kantoorpand Rabobank Roosendaal-Woensdrecht
lokatie Roosendaal
type Kantoor
oplevering September 2014
opdrachtgever Rabo Eigen Steen
architect De Bont cs Architecten te Breda
bvo Ca. 5.125 m²

De verbouw van het kantoorpand betreft de volledige herindeling van het bestaande kantoor met 5.125 m² bvo over vier bouwlagen (inclusief parkeergarage) en is gerealiseerd door Suijkerbuijk Bouw & Services.

Het kantoorpand biedt plaats aan circa 132 werkplekken met circa 26 parkeerplekken in de ondergelegen parkeergarage. De installaties van het pand zijn nagenoeg geheel vernieuwd. De doelstelling was om het kantoor weer efficiënt en marktconform te maken met een representatieve entree en ontvangstruimten.

Duurzaamheidambitie voor de verbouwing is volgens BREEAM-NL In use, norm GOOD (**). Het project is naar het ontwerp van De Bont cs Architecten en Illse Withagen interieurarchitectuur in samenwerking met Wolf Dikken Adviseurs voor bouwfysica, brandveiligheid en de technische installaties.