Appartementencomplexen De Baronie-Fase 3

omschrijving Nieuwbouw 118 woningen “De Baronie”
lokatie Rijnhavenkade te Alphen aan den Rijn
type Appartementencomplex
opdrachtgever Green Development BV
architect BSA Wim de Bruijn BV

In de Baronie Haven aan de Rijnhavenkade worden drie unieke nieuwe projecten ontwikkeld: resideren en wonen aan de haven in het deelproject Havensuites, bestaande uit 43 bijzondere appartementen of wonen en werken in de 12 unieke atelierwoningen van het project Havenkwartier.

Op termijn komen er ook 63 huurappartementen beschikbaar in de markante toren tegenover De Baronie die de naam De Havenmeester krijgt. In mei 2021 heeft BVR Bouw Gorinchem reeds fase 2 “Het Havenhuys” opgeleverd. Nu mag zij wederom de 3e fase gaan realiseren.

HAVENSUITES
Gesitueerd aan de Rijnhaven worden 41 luxe en royale koopappartementen en 2 penthouses gerealiseerd. De woningen beschikken over unieke buitenruimtes met een even zo mooie zonligging aan de Rijnhaven.

HAVENKWARTIER
Aan de corridor naar De Baronie en aan de andere zijde aan de Prinses Margrietlaan komen de 12 atelierwoningen.
Deze woningen beschikken over een fraaie werkruimte op de begane grond en desgewenst een of twee woonverdiepingen aan de heerlijke binnentuin van het project.

HAVENMEESTER
Aan de kop van de ontwikkeling staat De Havenmeester met 63 huurappartementen in de vrije sector. De appartementen variëren in formaat en bieden enerzijds uitzicht op winkelcentrum De Baronie en anderzijds op de fraai aangelegde daktuin.