Isabellaland Fase I

omschrijving Isabellaland Fase I
lokatie Den Haag
type 10 woningen
oplevering Mei 2014
opdrachtgever WeBuildHomes
architect Verschillende architecten

In opdracht van WeBuildHomes heeft BVR Bouw in de Haagse wijk Isabellaland 10 woningen gerealiseerd. Inmiddels is de tweede fase, bestaande uit 6 woningen ook opgeleverd.

Concept

Het klantgerichte concept slaat enorm aan.Kopers, waaronder ook starters, kiezen namelijk uit de rij een kavel en een woning uit de woningbibliotheek van ruim 50 ontwerpen.

Een huis van WeBuildHomes is excl. de grond al te koop vanaf €154.700,- v.o.n. Interessant is de mogelijkheid, met name in het Westen van Nederland, om de grond niet te kopen,maar te pachten. Het maakt het verkrijgen van een hypotheek eenvoudiger en vermindert de woonlasten. In alle gevallen sluiten kopers de koopovereenkomst (ontwikkelkosten) af met WeBuildHomes en de aannemingsovereenkomst met BVR Bouw BV.

WeBuildHomes

Om een woning te kunnen bouwen is grond nodig. WeBuildHomes doet daarvoor de acquisitie en de verkoop van woningen aan kopers. Belangrijk is uiteraard dat er op één locatie verschillende woningontwerpen in één rij gebouwd mogen worden. Gemeenten hanteren daarvoor een zgn. ‘kavelpaspoort’ met algemene voorschriften over bijvoorbeeld maatvoering, kleurstelling, wel/geen erkers, haagjes etc. De woningen worden gebouwd met Woningborggarantie en opgeleverd. Meer weten? Ga naar de website van WeBuildHomes.

WeBuildHomes