Goudsmidshof

omschrijving Goudsmidshof
lokatie Den Haag
type 12 woningen
oplevering Februari 2016
opdrachtgever WeBuildHomes
architect Verschillende architecten

In opdracht van WeBuildHomes heeft BVR Bouw in Den Haag de bouw van 12 woningen gerealiseerd.

Het project bestaat uit twee rijen van zes woningen en is gelegen aan een rustig hofje in Den Haag. De woningen liggen aan een gezellig straatje, hebben hun eigen voor- en achtertuin en een eigen parkeerplaats. Winkels, scholen, stad en strand liggen om de hoek en je zit zo op de snelweg. De ideale plek dus om met het hele gezin heerlijk te wonen én te leven.

Concept

Het klantgerichte concept slaat enorm aan.Kopers, waaronder ook starters, kiezen namelijk uit de rij een kavel en een woning uit de woningbibliotheek van ruim 100 ontwerpen.

Een huis van WeBuildHomes is excl. de grond al te koop vanaf €154.700,- v.o.n. Interessant is de mogelijkheid, met name in het Westen van Nederland, om de grond niet te kopen,maar te pachten. Het maakt het verkrijgen van een hypotheek eenvoudiger en vermindert de woonlasten. In alle gevallen sluiten kopers de koopovereenkomst (ontwikkelkosten) af met WeBuildHomes en de aannemingsovereenkomst met BVR Bouw BV.

WeBuildHomes

Om een woning te kunnen bouwen is grond nodig. WeBuildHomes doet daarvoor de acquisitie en de verkoop van woningen aan kopers. Belangrijk is uiteraard dat er op één locatie verschillende woningontwerpen in één rij gebouwd mogen worden. Gemeenten hanteren daarvoor een zgn. ‘kavelpaspoort’ met algemene voorschriften over bijvoorbeeld maatvoering, kleurstelling, wel/geen erkers, haagjes etc. De woningen worden gebouwd met Woningborggarantie en opgeleverd. Meer weten? Ga naar de website van WeBuildHomes.

WeBuildHomes