De Buitenplaats

omschrijving 82 luxe villa-appartementen
lokatie Breda
type 82 appartementen
oplevering November 2013
opdrachtgever BVR Groep BV
architect Grosveld van der Velde Architecten
bvo Ca. 17.973 m2

Tussen ‘Breda-Zuid’, het Ulvenhoutse Bos en Nieuw Wolfslaar is landgoed De Buitenplaats Breda gerealiseerd. De directe omgeving van Breda is verrassend bosrijk en landelijk. Charmante dorpskernen en landerijen zorgen voor de gemoedelijke sfeer. Vooral ten zuiden van de stad is het voor de natuurliefhebber genieten geblazen. Denk aan het Ulvenhoutse Bos en de groene driehoek.

Over het langoed

Landgoed De Buitenplaats is ongeveer 4 hectare groot. Midden op dit enorme terrein, omringd door water, ligt dit fraaie appartementengebouw. Het gebouw herbergt in totaal 82 luxe villa-appartementen. Vanuit de appartementen ervaart u het omliggende landschap optimaal dankzij de royale raampartijen die van vloer tot plafond doorlopen.

Appartementen Luxe op z’n top

We wilden niet zomaar iets bouwen, het moest iets buitengewoons zijn. Een plek waar je graag thuiskomt, iets nieuws, dat aanvoelt als vanouds. Door de begane grond vloer op 1,20 met boven maaiveld te situeren, lijkt het gebouw boven het gezond te zweven. De appartementen zijn voorzien van een groot balkon van ca. 13,5m2. Per entree zijn slechts 8 tot maximaal 12 appartementen bereikbaar. Ondergronds is een kelder opgenomen met parkeerplaatsen en een eigen berging.