[RoyalSlider Error] No post attachments found.

Bouw is gestart, nog enkele appartementen te koop!

Goed nieuws! We hebben nieuwe beelden van de appartementen. Hier ziet u nog duidelijker hoe de appartementen gelegen zijn in het schitterende park.

BVR Groep ontwikkelt Landgoed De Hoven in Park 16Hoven

omschrijving Landgoed de Hoven
lokatie Park 16Hoven in Rotterdam
opdrachtgever Gemeente Rotterdam
architect wUrck architectuur

BVR Groep is winnaar geworden van de marktpartijselectie voor De Buitenplaats in Park 16Hoven. Drie bijzondere woongebouwen en een horecapaviljoen, ontworpen door wUrck architectuur, stedenbouw en landschap, gaan het park completeren tot een hedendaagse buitenplaats. De gebouwvormen zijn uniek voor Rotterdam en voegen zelfs een nieuw woonmilieu toe aan de stad.

Landgoed de Hoven
De Buitenplaats is omgedoopt tot Landgoed de Hoven en heeft 3 woongebouwen genaamd de Oranjerie, ‘t Koetshuis en de Villa. Landgoed de Hoven biedt ruimte aan 70 riante kwalitatief hoogstaande appartementen. De drie woongebouwen zijn familie van elkaar en vormen een moderne vertaling van de gekende buitenplaats. Alle woningen hebben door hun afgeronde vormen altijd een wijds uitzicht op hun omgeving en veel privacy. De buitenruimtes zijn ruim en lopen door langs de gehele woning met veel uitzicht rondom.

Verkoop:
De woningen zijn nu in verkoop. Benieuwd naar het beschikbare aanbod? Kijk dan op: www.landgoeddehoven.nl of neem contact op met de makelaars:

Atta Makelaars 010 – 433 57 10 info@atta.nl
Hulstkamp Makelaars 010 – 225 08 22 info@hulstkampgroep.nl