[RoyalSlider Error] No post attachments found.

Nog enkele woningen beschikbaar!

omschrijving Beekkwartier
lokatie Stadsoevers, Roosendaal
opdrachtgever BVR VastgoedOntwikkeling B.V.
architect Space&Matter

BVR Groep heeft met het plan ‘Beekblokken 1+3’ de prijsvraag gewonnen die de gemeente Roosendaal had uitgeschreven voor de velden 1 en 3 van de nieuwe wijk Stadsoevers. Dit deel van de wijk Stadsoevers gaat voortaan ‘Beekkwartier’ heten.

Stadsoevers
‘Stadsoevers’ is een herontwikkeling van het oude westelijk gelegen industrieterrein van Roosendaal. Het Beekkwartier ligt aan de westkant tussen de wijk Westrand en de Noordlaan en heeft een groen karakter. Het woningaanbod is een combinatie van appartementen en huizen met een tuin. De woningen liggen in een afwisselende lijn, dat een speels effect in de straat geeft. Op de gezamenlijke binnenruimte tussen de woonblokken is ruimte om te parkeren, voor de rest zijn de straten tussen de blokken autovrij. Als bewoner heb je hier direct contact met de natuur: in een paar stappen sta je bij de ecologische verbindingszone en de beek, de groene ader die door Stadsoevers loopt.

Woningbouw
Het plan bestaat uit 43 appartementen en 70 grondgebonden woningen. De appartementen zijn gesitueerd in de directe omgeving van de Zwaaikom. Aan de westzijde van het plan, dit is waar de Molenbeek wordt doorgetrokken, komt een ecologische zone die op een speelse wijze een overgang maakt van woningbouw naar natuurgebied. Het ontwerp is van Space&Matter Architecten.

Start verkoop
Zaterdag 31 juli 2021 is de verkoop gestart. Meer informatie hierover via onderstaande website. Bij vragen kun je uiteraard ook contact opnemen met onze makelaars:

Van der Eijken Makelaardij
+31 (0)165 55 65 80
Bob van Dijk
+31 (0)165 55 47 90