Informatieve inloopavond V&D Pand Bergen op Zoom

BVR Groep is sinds eind vorig jaar eigenaar van het voormalige V&D-pand aan de Stationsstraat 1 in Bergen op Zoom. De start van de transformatie van het pand uit 1952 laat niet lang meer op zich wachten en daarom wordt het tijd om de omwonenden en overige belangstellenden over de nieuwe plannen te informeren.

De begane grond wordt opnieuw ingevuld met commerciële ruimtes waardoor het pand opnieuw onderdeel gaat uitmaken van het kernwinkelgebied. Op de verdiepingen worden 45 appartementen gerealiseerd die allen worden voorzien van een eigen parkeerplaats en berging in de kelder van het oude warenhuis.

De informatieavond wordt gehouden op donderdag 11 juli a.s. in het oude V&D-pand aan de Stationsstraat 1 te Bergen op zoom. Het is een inloopavond waarbij belangstellenden tussen 19.00 en 21.00 uur vrij kunnen inlopen en de voorlopige plannen kunnen inzien. Medewerkers van de BVR Groep en Architectenbureau Grosfeld, Bekkers van der Velde Architecten zijn aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.