Getransformeerd gebouw Intex opgeleverd

Aan de Ettenseweg 46 in Roosendaal heeft Suijkerbuijk Bouw & Services BV de renovatie gerealiseerd van het voormalige pand van Mead Westvaco. Voor de nieuwe eigenaar, Intex, werd het bedrijfsgebouw getransformeerd naar een combinatie van kantoren aan de voorzijde met diverse opslagruimten aan de achterzijde. Bovendien werd het pand aan de achterzijde uitgebreid met een betonnen laadkuil, 6 loading docks, een kantoor en een kantine.

Waar het gebouw in het verleden fungeerde als productiebedrijf, gaat het bij Intex om distributie en logistiek. Intex is vooral bekend van zwembaden en luchtbedden. Het gaat om zo’n 1.500 verschillende artikelen die moeten worden opgeslagen en gedistribueerd.

Het pand heeft een ware metamorfose ondergaan. Er is een nieuwe gevel aangebracht, met behulp van stalen beplating. Het zorgt voor een nieuwe en moderne look. Daarnaast zijn alle raampartijen, zoals van de kantoren, voorzien van aluminium kozijnen en zijn de installaties vernieuwd. Verder is het volledige terrein aangepakt. De grote opslagruimte voor de pallets is vernieuwd, geschilderd en ziet er weer fris en schoon uit. Bij de entree aan de voorzijde wordt de reeds bestaande, fraaie vijverpartij gehandhaafd.