BVR DUBO+

Duurzaam denken en bouwen is een kwestie van doen!

Duurzaam omgaan met het milieu heeft in korte tijd een vaste plek gekregen binnen het ontwerpen, bouwen en gebruiken van gebouwen. Projecten die op dit moment worden ontwikkeld verschillen hemelsbreed van gebouwen die 10 jaar geleden of eerder werden gerealiseerd. Alle initiatieven op het gebied van Milieu- en Energiebewust ontwikkelen en realiseren hebben een plekje gevonden binnen het DUBO+ Concept!

Denk hierbij niet alleen aan een excellente energieprestatie, maar ook aan een comfortabel gebouw met een minimum aan ingewikkelde installaties, eventueel voorzien van duurzaam geproduceerde materialen met een lage milieubelasting.

Zo ontwikkelt, ontwerpt, realiseert en onderhoudt BVR Groep BV gebouwen waar niet alleen de gebruiker van nú prettig, comfortabel en energiebewust gebruik van kan maken, maar ook de toekomstige gebruiker. Of het nu gaat om een woning met een laag energieverbruik, een bedrijfsgebouw met een hoge mate van comfort of een object met een duidelijke duurzame uitstraling. Met DUBO+ voorziet BVR Groep BV in alle vragen op dit gebied.