BVR WOON+

Dankzij BVR Woon+ is BVR Groep BV in staat om een duurzame, veilige en comfortabele woning te realiseren tegen een zeer betaalbare kostprijs in een zo kort mogelijke periode.

De Nederlandse woningmarkt is volop in beweging. Met name de vraag naar betaalbare gezinswoningen is sterk groeiende. Om aan de toenemende vraag naar betaalbare woningen tegemoet te komen heeft BVR Groep BV een woningbouwconcept ontwikkeld om kwaliteitswoningen te bouwen tegen zo laag mogelijke realisatiekosten en daarbij aan te blijven sluiten op de wensen van de huidige woonconsument. Dankzij BVR Woon+ is de BVR Groep in staat om een duurzame, veilige en comfortabele woning te realiseren tegen een zeer betaalbare kostprijs in een zo kort mogelijke realisatieperiode. BVR Woon+ biedt daarmee een passend antwoord voor zowel de koop- als huursector. Iedere woning uit BVR Woon+ kenmerkt zich bovendien door haar uitgekiende en eigentijdse basisontwerp en een variatie aan architectuurstijlen. BVR Woon+ biedt een alles-behalve-standaardwoning voor een standaardprijs.

Alle woningen zijn er in verschillende architectuurstijlen, voorzien van uiteenlopende soorten gevel- en dakbekleding en kozijnen. Bovendien biedt BVR Woon+ in projecten maatwerk doordat beukbreedte, diepte en afwerkingniveau verder af te stemmen zijn op het gewenste woonprogramma.

Stylo Plano

De Stylo Plano is een compacte gezinswoning. De woning wordt getypeerd door zijn platte dak en twee slaapkamers.

Stylo Trigo

De Stylo Trigo is een ruime drielaagse gezinswoning. De woning wordt standaard geleverd met twee slaapkamers en de mogelijkheid tot een derde.

Stylo Senso

De Stylo Senso kan functioneren als stijlvolle gezinswoning, maar is tevens uitstekend toepasbaar als levensloopbestendige woning. De woning beschikt over twee woonlagen en heeft één of twee slaapkamers. De woning is aanpasbaar voor elke levensfase.

Stylo Duo

De Stylo Duo is een twee onder één kap woning die standaard is voorzien van een open keuken en garage. Deze woning wordt geleverd met twee slaapkamers, met de mogelijkheid tot een derde.