BVR Reno+

RENO+ is een renovatieconcept voor de bestaande doorzonwoning. Hierbij zijn oplossingen bedacht voor specifieke vragen uit de markt die te maken hebben met duurzaam, ruim en levensloopbestendig wonen. Het concept stelt dan ook persoonlijke wensen op het gebied van wooncomfort en levensomstandigheden centraal. Drie primaire thema’s vormen de basis: duurzaamheid, exclusiviteit en levensloopbestendigheid.

logo energielabel

Goedkoper dan vervangende nieuwbouw

Om maatwerk te leveren kent elk thema weer drie keuzepakketten die qua uitrustingsniveau oplopen: Basispakket, Variantpakket en Optiepakket. Parallel hieraan loopt het in eigen beheer labelen van gerenoveerde woningen, beginnend bij minimaal energielabel B tot en met energielabel A++. Opmerkelijk voordeel is dat RENO+ gemiddeld 20% goedkoper is dan vervangende nieuwbouw.

Met het Basispakket (duurzaamheid) wordt minimaal energielabel B gerealiseerd. Met het Variantpakket het niveau van een nieuwbouwwoning (energielabel A tot A+). En met het Optiepakket energielabel A+ of A++. Dit laatste in combinatie met extra ambities als energieneutraal wonen of notaloos wonen.

Mogelijkheden individuele renovatie en extra verbeteringen

Naast genoemde thema’s en keuzepakketten biedt RENO+ opdrachtgevers ook de mogelijkheid om aan de individuele wensen van eindgebruikers tegemoet te komen door middel van zgn. ‘bouwstenen’. Dit zijn extra verbeteringen, bovenop het door de opdrachtgever gekozen verbeteringsniveau. Te denken valt aan het verplaatsen van de badkamer, het aanbrengen van een erker of dakkapel, een vaste trap naar zolder of een andere kamer- en/of keukenindeling. Dergelijke huurderswensen kunnen worden meegenomen tegen seriematige prijzen.

Speciaal voor particulieren die in het renovatiegebied van de corporatie wonen en eenzelfde woning hebben als de huurders in de wijk, biedt Suijkerbuijk Bouw & Services BV de mogelijkheid mee te liften met de renovatie van de huurwoningen in het betreffende woonblok/straat/wijk/omgeving.

Download voor meer informatie de folders, of bekijk ze direct online:

Reno+ particulieren
BVR folder Reno Plus Renovatieconcept voor particulieren
Reno+
BVER folder Reno Plus Renovatieconcept