BVR Groep BV versterkt positie met BVR Bouw Gorinchem B.V.

GORINCHEM/ROOSENDAAL – Op 23 oktober 2015 breidde BVR Groep BV zich uit met een vierde werkmaatschappij: BVR Bouw Gorinchem BV. Dat werd mogelijk na overname van Aannemersbedrijf H. Pellikaan BV waarvan het faillissement enkele dagen eerder op 21 oktober 2015 werd uitgesproken.

De doorstart werd mede mogelijk gemaakt na overeenstemming met curator Mr. R.C. Steenhoek van Leeman Verheijden Huntjens Advocaten over de overname van de activiteiten van genoemd aannemersbedrijf.

De nieuwe werkmaatschappij betreft de voortzetting van een gerenommeerd bouwbedrijf dat in 1883 werd opgericht. Directeur Goof van der Linden blijft als directeur actief en is vanzelfsprekend zeer verheugd met de overname. Samen met zoveel mogelijk medewerkers zal hij er alles aan doen het bouwbedrijf weer op de kaart te zetten. Overleg met opdrachtgevers over lopende projecten is dan ook in volle gang. Uiteraard staan daarbij de bekende ‘Pellikaan kwaliteit en werkwijze’ centraal. Het ruim 130 jaar oude bouwbedrijf is op veel terreinen van de bouwnijverheid actief. Zo zagen naast talloze woning- en utiliteitsbouwprojecten ook diverse renovatieprojecten het levenslicht. Een belangrijke groep opdrachtgevers betreft een aantal grote energiebedrijven.

De overname door BVR Groep BV is niet uit de lucht komen vallen. Beide bedrijven hebben in het verleden met elkaar gewerkt en zijn dus geen vreemden voor elkaar. Het wederzijds vertrouwen is groot. Bovendien zijn zowel Pellikaan als BVR familiebedrijven met een (bedrijfs)cultuur die daar bij hoort. Elkaar aanvullen en completeren in de toekomst, is dan ook vanzelfsprekend.