BVR bouwt Huis van Morgen op West-Brabantse Gezondheidsbeurs

Op 28 en 29 juni is de West-Brabantse Gezondheidsbeurs in Den Goubergh in Roosendaal. Op de beursvloer kunnen bezoekers binnen wandelen in het Huis van Morgen. In deze ruimte zijn nieuwe toepassingen geïnstalleerd die zorgen voor meer veiligheid en comfort. Het is natuurlijk geen echt huis maar een miniatuur weergave van de werkelijkheid. De BVR Groep heeft het ‘huis’ de afgelopen weken gebouwd en voor de beurs wordt het getransporteerd naar Den Goubergh. Met dit project wil de BVR Groep laten zien dat er veel mogelijk is om je huis toekomstbestendig te maken.

 

Op de Zorgboulevard van het Kellebeek College kunnen inwoners uit de regio het hele jaar het Huis van Morgen bezoeken. Speciaal voor deze West-Brabantse gezondheidsbeurs heeft de BVR Groep een huis nagebouwd met daarin ook een badkamer en woonkamer. Hiermee krijgt de bezoeker een realistisch beeld hoe het er uit ziet in de eigen woning. En dat is voor veel mensen belangrijk.

Meer mensen kiezen ervoor om zelfstandig thuis te blijven wonen in hun vertrouwde omgeving. Dat vraagt soms om wat aanpassingen in huis. Op de West-Brabantse Gezondheidsbeurs kunnen bezoekers zien en ervaren wat voor een mogelijkheden er zijn op dit gebied. Naast woningaanpassing zijn er ook oplossingen op het gebied van onder andere veiligheid en mobiliteit. Doel van de beurs is inwoners uit de regio te informeren, maar ook te laten ervaren, wat deze slimme toepassingen voor hen kunnen betekenen. Op de beurs worden demonstraties gegeven en bezoekers kunnen deelnemen aan workshops.

Kijk voor meer informatie op http://www.gezondheidsbeurs-wb.nl/