BVR bouwt door in Amsterdamse wijk Drostenburg

In Amsterdam wordt vanaf deze week de eerste serie van 10 woningen opgeleverd en inmiddels is BVR Bouw gestart met de bouw van de volgende 10 woningen, Fase 2. De woningen worden gebouwd in opdracht van WeBuildhomes.

Project

In juni is de eerste paal geslagen van dit mooie project. Na een bouwperiode van circa 20 weken zullen de woningen vanaf deze week opgeleverd worden. Zo kunnen de toekomstige bewoners dit jaar kerst vieren in hun nieuwe droomhuis.

Het project is gelegen in Amsterdam Zuid-Oost, waar in 2 fases 20 woningen gerealiseerd zullen worden volgens het WeBuildhomes concept : 10 woningen in fase 1, 10 woningen in fase 2. Alle woningen zijn reeds verkocht.

WeBuildhomes

Het klantgerichte concept slaat enorm aan. Kopers, waaronder ook starters, kiezen namelijk uit de rij een kavel en een woning uit een woningbibliotheek van ruim 100 ontwerpen.

Interessant is de mogelijkheid, met name in het Westen van Nederland, om de grond niet te kopen, maar te pachten. Het maakt het verkrijgen van een hypotheek eenvoudiger en vermindert de woonlasten. Meer weten? Ga dan naar de website van WeBuildhomes