Bouw Woonvoorziening ‘t Zand officieel van start

Met het oplaten van 150 ballonnen en de onthulling van het bouwbord door SDW-directeur Peter Meijs en wethouder Hugo Polderman ging de bouw van Woonvoorziening ‘t Zand te Roosendaal op donderdag 23 april 2015 officieel van start. BVR Bouw realiseert de nieuwbouw in opdracht van Koninvest Vastgoed BV en Victorem Investments NV.
Ontwerp: Grassodenridder Architecten.

SDW

De woonvoorziening wordt gerealiseerd voor de langdurige huisvesting van cliënten van de Stichting Dag en Woonvoorziening Verstandelijk Gehandicapten (SDW) en omvat vijf groepswoningen voor acht bewoners en 16 individuele appartementen. De bouw neemt ca. een jaar in beslag. In de woningen worden veel voorzieningen voor toekomstige bewoners getroffen, zoals bijvoorbeeld op het gebied van domotica. SDW-directeur Peter Meijs sprak over een droom die werkelijkheid zal gaan worden.

Donatieborg

Op initiatief van Koninvest Vastgoed BV en BVR Groep BV overhandigden de resp. directeuren Joost konings en Tonny Vromans aan Peter Meijs een Donatiebord. Bedrijven/personen die een bedrag willen doneren, kunnen dat doen op een speciaal voor dit doel geopende bankrekening: NL84 BNGH 0285 1658 44. Het totaalbedrag komt ten goede aan de bewoners van de nieuwe woonvoorziening en wordt bij oplevering bekendgemaakt.

’t Zand

Het gebouw is gesitueerd op de plek waar ooit Zwembad ‘t Zand heeft gestaan. Parkeren kan op eigen terrein via een eigen in- en uitrit aan de Zundertseweg.