[RoyalSlider Error] No post attachments found.

Bouw Landgoed de Hoven van start!

Binnenkort wordt gestart met de bouw van het eerste appartementengebouw: ‘t Koetshuis, op Landgoed De Hoven, gelegen in het park van de wijk Park 16Hoven in Rotterdam.

Het gebouw ligt aan de noordzijde van het park en heeft 15 appartementen met ruime terrassen op het zuiden. De twee andere gebouwen, ‘Villa de Hoven’ en ‘De Oranjerie’ tellen resp. 14 en 41 appartementen. De bouw van deze gebouwen start in het najaar. Het park (25 ha) beschikt over grote vijverpartijen en een hertenkamp en wordt door ruiter-, voet- en fietspaden doorkruist. Wonen in Landgoed De Hoven is wonen in een unieke, groene omgeving met veel rust, ruimte en comfort.

De luxe appartementen zijn voorzien van een royale woonkamer, minimaal 2 slaapkamers en 2 badkamers met sanitair van Villeroy en Boch. De keuken is een Siematic keuken met Siemens apparatuur. In het souterrain is voldoende parkeergelegenheid. Het ontwerp van de appartementen is van wUrck, een Rotterdams architectenbureau. Aan het plan is het afgelopen jaar met de gemeente Rotterdam intensief samengewerkt om de puntjes op de ‘i’ te zetten.

Meer weten? Neem dan contact op met de Rotterdamse makelaars van ATTA Makelaars en Hulstkamp Makelaardij of bezoek de projectenwebsite: www.landgoeddehoven.nl