Bouw Landgoed de Hoven officieel van start

Op woensdag 13 oktober 2021 vond het Start Bouw Event plaats van Landgoed de Hoven in Rotterdam. Op de bouwplaats van het prestigieuze project waren zo’n 90 genodigden, waaronder toekomstige bewoners, getuige van de offi ciële handeling die werd verricht door de Rotterdamse wethouder Bas Kurvers (bouwen, wonen, energietransitie gebouwde omgeving). Het project is een ontwikkeling van BVR VastgoedOntwikkeling BV en werd uit een gewonnen prijsvraag verworven. BVR Bouw BV tekent voor de realisatie.

Eerste steen
De handeling bestond uit het onthullen van de eerste steen. Deze wordt ingemetseld in de gevel van ‘t Koetshuis, het eerste appartementengebouw van de drie gebouwen die gerealiseerd gaan worden. Samen met de twee andere gebouwen, ‘Villa de Hoven’ en ‘De Oranjerie’, worden resp. 15, 14 en 41 appartementen gebouwd. Het ontwerp is van wUrck architectuur uit Rotterdam. De 70 riante en kwalitatief hoogstaande appartementen kenmerken zich door een charmante en organische architectuur, luxe uitstraling en fraaie ligging in een weidse parkomgeving (ca. 25 ha).

Bouw
De bouw van de drie appartementengebouwen op Landgoed De Hoven in Rotterdam is in volle gang. De contouren van het eerste complex, ‘t Koetshuis, zijn al goed zichtbaar. Naast dit gebouw worden ook Villa de Hoven en de Orangerie gebouwd. De zeer luxe appartementen van ‘t Koetshuis en Villa de Hoven zijn allemaal verkocht. Er is nog een aantal appartementen beschikbaar in de Orangerie. De afbeelding hieronder toont de prachtige omgeving van Landgoed De Hoven met de ‘wolkenkrabbers’ van Rotterdam op de achtergrond. Meer info? Kijk dan op www.landgoeddehoven.nl.