Starterswoningen Zundert

omschrijving De Brug
lokatie Zundert
type 10 Starterswoningen
opdrachtgever BVR Groep BV
architect Quadrant Architecten BNA

Aan de rand van de kern van Klein-Zundert in de gemeente Zundert worden 10 eigentijdse woningen gerealiseerd. De woningen zijn uitermate geschikt voor zogenaamde starters op de woningmarkt.

Alle woningen verkocht!

logo De Brug Klein-Zundert

De woningen worden gerealiseerd op de locatie van voormalig café/restaurant “De Brug” aan de Klein- Zundertseweg 1-3. De woningen zijn verdeeld in 2 gebouwblokken. Het gebouwblok met 4 woningen is met de voorgevel georiënteerd op de Klein Zundertseweg. Het gebouwblok met 6 woningen heeft vanuit de voorgevel uitzicht op de heringerichte waterloop de “Kleine Beek”. Alle woningen beschikken over een voor-/en achtertuin. Afhankelijk van de situering van de woning variëren de voorgevels en de perceelsoppervlakten. De parkeervoorzieningen worden op openbaar gebied aangebracht. Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogstaande nieuwbouwwoning op een unieke locatie in Zundert, beleef dan het “landelijke wonen op locatie De Brug”!

Algemene Info ZundertPlanomschrijving ImpressiesGevels en PlattegrondenLaatste NieuwsContact

Informatie aanvragen

Aandachtspunten

  • Alle velden met een * moeten worden ingevuld.
 

Persoonsgegevens

 

Betreft

 

Anti-spam

De Brug is een nieuwbouwproject van BVR Groep Roosendaal. Aan de getoonde artist impressions, plattegronden en technische informatie kunnen geen rechten worden ontleend.